“Je leert christelijke jongeren door het hele land kennen”

Wat maakt C.S.V. Ichthus Breda dé plek om je studententijd mee te verrijken? Een aantal (oud) leden vertellen waarom zij zo veel aan de leukste studentenvereniging van Breda hebben gehad, ieder op een eigen manier. Zo ook Nick: “Naast je studie voelt Ichthus echt als een veilige basis waar je altijd terecht kunt.”

“Meer christelijke vrienden ontmoeten en meer met je geloof bezig zijn”, vertelt Nick als de grootste redenen om lid te worden van Ichthus Breda. “Inmiddels heeft het mij nog veel meer gebracht en voelt het alsof God mij hiernaartoe heeft geleid. Nu ik er over nadenk wat er allemaal is gebeurd, besef ik pas echt dat Ichthus mij op veel vlakken heeft laten groeien en daar ben ik enorm dankbaar voor.”

“Ichthus Breda is meer dan alleen met je geloof bezig zijn en de gezellige activiteiten, het voelt echt als een grote vriendengroep”, vindt Nick. “Zelfs studenten uit andere steden kun je ontmoeten door de landelijke activiteiten die vaak worden georganiseerd. Dat laat ook zien dat God overal aanwezig is.”