Kringavonden
Kring is de basis waarop de Vereniging is gebouwd. Leden worden aan het begin van het verenigingsjaar ingedeeld in een kring die bestaat uit 5 tot 7 personen. Eén keer in de twee weken kom je op dinsdagavond samen met je kring om met elkaar te eten en te verdiepen, versterken en groeien in het geloof door middel van een Bijbelstudie.

Verdiepingsavonden
Het doel van de verdiepingsavonden is de leden van de Vereniging samen te brengen en na te laten denken over God en wat het christelijk geloof voor ons betekent, zowel in het dagelijks als ook in het geestelijk leven, door middel van het organiseren van verdiepingsavonden.

Voorafgaand aan een verdiepingsavond eten we met de hele Vereniging samen. De invulling van een verdiepingsavond zelf kan erg verschillen.

Ontspanning
Leuk verhaaltje over dat er veel ontspanning mogelijk is.

Bijv. Poolen, barbecue, spelletjes, volleybal, squash, voetbal, mannen avond vrouwen avond, chillen in het park. SIW, IBW Vakantie!!!

Borrels & feestjes
Leuk verhaaltje over dat we bij Ichthus Breda graag met elkaar borrelen en zo nu en dol zijn op zo nu en dan een feestje bouwen!

Bijv:
Over Bruxellus: elke dinsdagavond borrelen
Borrels met andere verenigingen.
Dies Natalis, nieuwjaarsborrel, cobo,
Themafeestjes